<strong>Nagano</strong><br /> Ontworpen voor zware omstandigheden en bestand tegen extreme uitdagingen Betrouwbaar

<strong>Nagano</strong><br /> Ontworpen voor zware omstandigheden en bestand tegen extreme uitdagingen Veilig

<strong>Parts</strong><br />Ruime voorraad scherpgeprijsde onderdelen van de meeste gerenommeerde merken.<br />Snelle levering. Kwaliteit

E

T +31 10 200 2083 +31 10 200 2083

Privacyverklaring

Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG)

Identiteit

Deze privacyverklaring geldt voor GB Lifts & Parts BV gevestigd te Hendrik Ido Ambacht.

Contactgegevens

GB Lifts & Parts BV
De Hooge Donck 10
3344EM Hendrik Ido Ambacht

Contactgegevens voor privacy gerelateerde vragen:

Contactpersoon: Gert de Boon
Telefoonnummer: 06-38209100
Contactpersoon: Erik Geene
Telefoonnummer: 06-39323333

Persoonsgegevens

Een persoonsgegeven is elk gegeven over een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon. Dit betekent dat informatie ofwel direct over iemand gaat, ofwel naar deze persoon te herleiden is. Dat het om een natuurlijke persoon moet gaan, houdt in dat gegevens van overleden personen of van organisaties geen persoonsgegevens zijn.

De volgende persoonsgegevens worden door GB Lifts & Parts BV verwerkt en worden alleen gebruikt voor de onder het kopje ‘Doeleinden’ beschreven doel(en).

  • voornaam
  • achternaam
  • adres
  • postcode en plaats
  • telefoonnummer
  • emailadres

Doeleinden

De gegevens die door GB Lifts & Parts BV verwerkt worden, worden gebruikt voor de volgende doeleinden:

  • Versturen van een (digitale) nieuwsbrief
  • Contact opnemen tbv een actie waar betrokkene aan meegedaan heeft via email of telefoon

Ontvangers

De gevraagde en ontvangen persoonsgegevens worden doorgegeven aan:

  • CRM beheersystemen

Beveiligen

GB Lifts & Parts BV neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door ons verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met op met GB Lifts & Parts BV via bovenstaande contactgegevens.

Inzage, rectificatie en/of wissen

De betrokkene (degene op wie de persoonsgegevens van toepassing zijn) heeft het recht de gevraagde gegevens in te zien of te wissen. Tevens heeft de betrokkene recht op rectificatie bij verkeerd publiceren (anders dan opgegeven door de betrokkene) van de gegevens (wanneer hier toestemming voor is gegeven).

Ook als de persoonsgegevens met toestemming zijn verkregen bestaat het recht om deze toestemming in te trekken.

Voor verzoek tot inzage of verwijdering van uw gegevens kunt u contact opnemen met GB Lifts & Parts BV via . Wij zullen zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Klachten

Betrokkene heeft het recht om tegen de verwerking van of omgang met uw persoonsgegevens een klacht in te dienen. Dit kan bij Autoriteit Persoonsgegevens (Ctrl+klik). Voordat u dit doet, neem altijd eerst contact op met GB Lifts & parts BV, de organisatie die uw gegevens verwerkt.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen